Presenco presencosport.dk · post@presencosport.dk · 7550 6011

God service, bedre råd - bedste sortiment!
 

Den stationære padelbane - En permanent løsning 🎾

 
Den stationære padelbane fra Court Royal er en robust og holdbar bane, der som navnet antyder, er skabt med henblik på permanent installation på ét bestemt sted - i modsætning til Court Royals anden variant, den mobile padelbane. Den er velegnet til både indendørs og udendørs brug, og er derfor den perfekte tilføjelse til enhver facilitet, ude såvel som inde.
 
 
 
 
 
🔨 Padelbanens konstruktion
 
Banens fire vægge består af en kombination af stålsøjler, trådnet, rammer og sikkerhedsglas og spilleoverfladen er en kunstgræsbane med kvartssand. Banen har to brede åbninger i WPT-design, som er tilpasset til handicappede for at sikre maksimal inklusion og sikkerhed. 
 
🎨 Mulighed for tilpasning
 
Til kunstgræs kan du vælge mellem farverne grøn, blå, mørkegrå eller sort, og du kan på den måde tilpasse udseendet efter dine præferencer. Derudover er der mulighed for at tilføje projektørmaster med LED-spotlights, der kan lyse banen op så padelspillet ikke begrænses af mørket.
 
 
Interesseret i produktet?
Læs meget mere lige her 👇
 
 Læs mere 
 
 
 

Find det rette padeludstyr 🎾

 
Hos Presenco Sport finder du udstyr som padelbats, bolde og andet til padelspillet. Udforsk hele sortimentet her, og se tilbuddene nedenfor! 🔖
 
Mange hilsner
 
Team Presenco Sport