Presenco presencosport.dk · post@presencosport.dk · 7550 6011

God service, bedre råd - bedste sortiment!
 

Den mobile padelbane - en fleksibel løsning 🎾

 
Den mobile padelbane fra Court Royal er en alsidig løsning til både indendørs og udendørs padel. Banen er designet med fleksibilitet og mobilitet for øje, og er altså transportabel - i modsætning til Court Royals anden variant, den stationære padelbane. Denne type kræver ikke nogen form for nedstøbning, men er i stedet monteret på en bærbar konstruktion med en stålramme omkring sig, som skrues fast i et eksisterende fundament. 
 
 
 
 
 
 
🔨 Padelbanens konstruktion
 
Banens fire vægge består af en kombination af stålsøjler, trådnet, rammer og sikkerhedsglas, og spilleoverfladen er en kunstgræsbane med kvartssand. Banen har to brede åbninger i WPT-design, som også er tilpasset til handicappede.
Bruges banen udendørs, er det en god idé at placere den i læ for vinden f.eks. mellem bygninger eller andre strukturer, således storm ikke flytter på konstruktionen.
 
🎨 Mulighed for tilpasning
 
Med forskellige farvevalg, herunder grøn, blå, mørkegrå eller sort kunstgræs, kan du tilpasse banen til din egen stil. Derudover har du mulighed for at tilføje LED-spotlights til banen, så du også kan spille selvom det er mørkt. 
 
 
Interesseret i produktet?
Læs meget mere lige her 👇
 
 Læs mere 
 
 
 

Find det rette padeludstyr 🎾

 
Hos Presenco Sport finder du udstyr som padelbats, bolde og andet til padelspillet. Udforsk hele sortimentet her, og se tilbuddene nedenfor! 🔖
 
Mange hilsner
 
Team Presenco Sport