Presenco presencosport.dk · post@presencosport.dk · 7550 6011

God service, bedre råd - bedste sortiment!
 

Redskaber til leg og en aktiv hverdag! 🤸

 

Skab underholdende udendørs områder med redskaber til sport og leg. Ved at etablere en legeplads eller et udendørs træningsområde kan du skabe et venligt og inkluderende rum, med både funktionelle og æstetiske attraktioner, der er spændende for både børn og voksne 👨‍👦

Blandt det brede udvalg af sports- og legeelementer finder du udstyr som rutsjebaner, karuseller, og klatreelementer til leg og calisthenics-sæt til træning - alt sammen designet med sikkerhed og holdbarhed for øje. 

Alle rustfri stålkonstruktioner har 10 års garanti 🏅

Om end det er leg eller træning der er i fokus, kan du med sikkerhed finde de produkter der matcher lige præcis dine behov. Vi står klar til at vejlede dig, og håber at du vil kontakte os, hvis du har et projekt du ønsker at få realiseret 🤝

 
 
 
Trampoliner
 
Vejrbestandige trampoliner der er designet til langvarig udendørs brug hele året rundt. Installationen er enkel, og trampolinen kan nemt integreres i en eksisterende legeplads eller være omdrejningspunkt for en ny.
 Læs mere ➜ 
 
Legeredskaber
 
Legeredskaber der er ideelle til institutioner, skoler, udendørs områder og parker, hvor både børn og voksne kan få glæde af dem. Skabt med henblik på at inddrage børn i mange forskellige aldersgrupper, samt imødekomme behovene hos børn med handicap.
 Læs mere ➜ 
 
 
Sportsredskaber
 
Sportsredskaber der er dedikeret til alle, der ønsker at opretholde en sund livsstil, og som sætter pris på at træne og bevæge sig ude i det fri. De udendørs sportsredskaber er skabt med tanke på at inddrage folk i alle aldre, så de kan omfavne det naturlige miljø og nyde tiden udendørs.
 Læs mere ➜ 
 
 
Interesseret i et produkt?
Læs meget mere lige her 👇
 
 Læs mere 
 
 
 

Vi har alt til legepladsen 🤹

 
Hos Presenco Sport finder du alt i udstyr og tilbehør til legepladsen.
 
➡️ Udforsk hele sortimentet her.

Mange hilsner

Team Presenco Sport