Presenco presencosport.dk · post@presencosport.dk · 7550 6011

God service, bedre råd - bedste sortiment!
 

Spillertunnelen - den perfekte tilføjelse til banen ✅

 
Spillertunnelen er en yderst praktisk og transportabel struktur på hjul, der let kan samles og adskilles. Med denne vejrbestandige spillertunnel er du sikker på at skabe en unik atmosfære for både spillere og tilskuere ⚽️
 
Håndtering af READY BOX 1 tunnelen er ekstremt enkel og bl.a. forlængelsen af tunnelen, kan gøres af én person. Derudover er tunnelen CE-certificeret, så den opfylder de nødvendige standarder for sikkerhed og pålidelighed. 
 
 
 
 
Spillertunnelens konstruktion
 
Tunnelens konstruktion er udført i aluminium, hvilket øger dens holdbarhed. Stoffet er lavet af et brandhæmmende PVC-materiale med blank finish - med mulighed for reklametryk. Derudover er den udstyret med enten nylonhjul eller luft gummihjul, alt efter præference.
Til enhver begivenhed
 
Med tunnelen kan du nemt beskytte, forbinde og skabe tilpassede områder efter dine ønsker og behov. Ikke kun sportslige begivenheder kan drage nytte af en spillertunnel. Tunnelen kan med fordel også bruges til andre typer af arrangementer eller områder, hvor brugere skal tilbydes en overdækket passage.
 
 
Interesseret i produktet?
Læs meget mere lige her 👇
 
 Læs mere 
 
 
 

Alt til fodboldbanen ⚽️

 
Hos Presenco Sport finder du alt hvad du skal bruge til dit stadion, fodboldbanen eller sportspladsen.

➡️ Udforsk hele sortimentet her.

Mange hilsner

Team Presenco Sport