Presenco presencosport.dk · post@presencosport.dk · 7550 6011

God service, bedre råd - bedste sortiment!
 

Alt det rette udstyr til etablering og klargøring af tennisbaner ✅

 
Byd velkommen til det nyeste skud på stammen i vores sportsanlægsektion, nemlig tennisbaner ⭐️

En tennisbane kræver meget arbejde og vedligeholdelse, uanset typen af tennisbane. Faktisk kræver det så meget arbejde, at klubbens frivillige ofte ikke kan overkomme vedligeholdelsen. 
 
.. og selvom vi hos Presenco Sport ikke selv tilbyder klargøring og etablering af tennisbaner, tilbyder vi alle de nødvendige produkter der skal til, så du er sikret den bedst mulige tilgang.

Hvad tilbyder vi?

 
 
Tilstandsrapport 📝
Rapporten omfatter fysisk gennemgang på stedet, selve tilstandsrapporten, en vedligeholdelsesplan og konkrete forslag til forbedringer. Rapporten udarbejdes af en erfaren konsulent, som udpeges af Presenco Sport A/S afhængig af anlæggets størrelse og beliggenhed.
 
 
Klargøring 💪
Vi samarbejder med en række eksterne specialister inden for klargøring og vedligeholdelse, som vi vil henvise til. Vi tilbyder som altid vejledning og har derudover samlet en række relevante produkter til klargøring eller løbende vedligeholdelse af tennisbanen. Se samlingen her.
 
 
Etablering 🔨
Også inden for etablering samarbejder vi med en række eksterne specialister, som vi vil henvise til i tilfælde af, at du har et ønske om etablering af en tennisbane. Vi har også her samlet nogle produkter, der både er essentielle til etablering samt praktiske at have. Se samlingen her.
 
 

Interesseret?

Lær meget mere lige her 👇
 
 Læs mere 
 
 
 

Alt til tennisbanen

 
Hos Presenco Sport finder du alt i udstyr til tennisbanen.

➡️ Udforsk hele sortimentet her.
 
Mange hilsner

Team Presenco Sport