Presenco

Airtrack Pro til 29.995 kr.!

Airtrack Pro
Kære gymnastikentutiast

Presenco Sport har i mange år leveret Airtracks til de danske gymnastikforeninger og efterskoler.
Vi har blandt andet 10 stk. Airtrack Pro til salg til en fordelagtig pris.

Prisen er 29.995 kr. ekskl. moms og fragt, men leveres inkl. blæser, 8 håndtag, beskyttelsespose og velcro i enderne. Tilbuddet gælder vores standard model på 15 x 2,7 x 0,33 meter og indtil 1. maj 2015 og leveringstiden er 3-4 uger.

Der er tale om et højkvalitetsprodukt, som fremstilles ordre.
Har du spørgsmål eller ønsker du et skriftligt tilbud sender du blot din e-mail til post@presencosport.dk eller ringer 7550 6011. 

15% i resten af Januar

Derudover har vi fokus på gymnastikredskaber i Januar og ønsker at sætte fokus på udskiftning i redskabsrummene. Derfor tilbyder vi januar 15% rabat på alle gymnastik og fitnessredskaber uanset om du har benyttet dig af vores rabatkode. Husk at henvise til annoncen inden du bestiller!

Husk også at vi reparerer dine betræk på værkstedet i Kolding og ønsker du en snak om, hvordan I får mest muligt ud af Jeres indkøb, kan vi altid kontaktes på 7550 6011.

Du finder vores elektroniske kataloger i en miljøvenlig udgave på http://www.presencosport.dk/Kataloger/, hvor du kan bladre på din PC, Smartphone eller Ipad. I billederne nedenunder og til højre finder du link direkte til katalogerne - giv dig selv god tid til at se de mange produkter, som inspiration til gymnastikundervisningen og den daglige træning.

Ellers vil vi bare benytte lejligheden til at ønske alle vores gymnastikkunder en god start på 2015. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsner,
fra Presenco Sport
Redskabsgymnastik
Gymnastik
Fitness

Kontakt os eventuelt for tilbud på større forespørgsler.

Savner du flere informationer eller ønsker du at få et skriftligt tilbud, kan vi kontaktes på 7550 6011 eller post@presencosport.dk.

Besøg os også på facebook.

Husk vi tilbyder 15% rabat på én ordre i webshoppen, hvis ordren lyder på mere end 3000 kr. ekskl. moms!
Presenco Sport · Jernet 7 · DK-Kolding · Tel. 7550 6011 · post@presencosport.dk · www.presencosport.dk

Opdater dine informationer - Frameld dig dette nyhedsbrev