Presenco

Nyt svømmekatalog på gaden !

Kære Kunde

Vores nye svømmekatalog er nu på gaden!

Efter 2 års pause har vi nu igen udgivet et opdateret svømmekatalog. Kataloget bliver udsendt med posten i denne uge. Skulle du mangle et eksemplar kan du altid bestille et ved at ringe på 7550 6011 eller sende en e-mail på post@presencosport.dk.

Kataloget kan også findes i en mere miljøvenlig udgave på Issuu.com, hvor du kan bladre på din PC, Smartphone eller Ipad. I billedet til højre finder du også link direkte til kataloget - giv dig selv god tid til at se de mange produkter.

Udover opdateringer af eksisterende produkter, billeder og priser finder du en del nyheder i sortimentet. Nedenfor kan du se nogle udvalgte nyheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsner,
fra Presenco Sport
Tennis
Opbevaringsvogn COMFY III

Til opbevaring af op til 60 skumstænger, svømmebræt og andre små dele. Vognen er galvaniseret. Leveres med 4 plastkurve (60 x 40 x 24 cm) og udførlig monteringsvejledning. En Isilink snor fungerer som et rækværk på den nederste del af vognen. Størrelse 115 x 65 x 161 cm. Leveres uden indhold.

Kr. 3.595,- kr.
Varenr. s68999
BECO Svømmebriller BOSTON MIRROR

Professionelle briller i space-design – med udskiftelig næsebro. Lameltætning og bredt, ekstrem elastisk, dobbelt nakkebånd af silikone med justeringsclips, spejlbelagte glas af polycarbonat, anti-dugbehandlet. 2 ekstra næsebroer i forskellige størrelser. 

Kr. 114,-
Varenr. 86561


Se vores store udvalg af svømmebriller på vores hjemmeside.
AIREX ® Balance-Pad

Til kombineret træning af konditionelle og koordinative ydelser som styrke, udholdenhed, differentiering og balance i vandet. Mål (LxBxH): ca. 50 x 41 x 6 cm.

Kr. 375,-
Varenr. s20400

Kontakt os eventuelt for tilbud på større forespørgsler.

Savner du flere informationer eller ønsker du at få et skriftligt tilbud, kan vi kontaktes på 7550 6011 eller post@presencosport.dk.

Besøg os også på facebook.

Husk vi tilbyder 15% rabat til alle nye kunder i webshoppen på den første ordre, der lyder på mere end 3000 kr. ekskl. moms!



Ovenstående priser er excl. moms.
Presenco Sport · Jernet 7 · DK-Kolding · Tel. 7550 6011 · post@presencosport.dk · www.presencosport.dk

Opdater dine informationer - Frameld dig dette nyhedsbrev