Presenco

Vi har fået ny hjemmeside og du er med !

Har du set vores nye hjemmeside? Den blev åbnet i juni, men vi har knoklet for at få den til at fungere optimalt og arbejder løbende på at optimere brugervenligheden. Og du er naturligvis automatisk blevet kunde på den nye platform. Se lige hvor godt den virker her. http://www.presencosport.dk/ og send gerne en hilsen på post@presencosport.dk, hvis du synes den fejler noget eller bare synes den er super god ;-)
Ny hjemmeside

God service, bedre råd og bedste sortiment

... er vores motto og ledetråde i hverdagen og omfatter blandt andet hurtig levering på gængse varer. Det har vi forbedret med vores nye hjemmeside ved samtidig at flytte store dele af vores sortiment til en ny hovedleverandør med en højere standard. Så har du oplevet lange leveringstider fra os tidligere, håber vi på at kunne råde bod på det nu.

Det fejrer vi med at tilbyde 15 % rabat .. igen !

Vi tilbyder 15% rabat på én ordre i webshoppen, hvis ordren lyder på mere end 3000 kr. ekskl. moms! Du skal blot indtaste rabatkoden: presenco2.
 
OBS ! Vi tilbyder også de mange kunder, der allerede har brugt rabatkoden på vores gamle hjemmeside, at bruge koden igen.

Mange hilsner,
fra Presenco Sport
Redskabsgymnastik

Kontakt os eventuelt for tilbud på større forespørgsler.

Savner du flere informationer eller ønsker du at få et skriftligt tilbud, kan vi kontaktes på 7550 6011 eller post@presencosport.dk.

Besøg os også på facebook.


På vores hjemmeside finder du også et stort udvalg af nedsatte varer. Du finder alle de nedsatte varer samlet her: http://www.presencosport.dk/lagersalg.html
 
Presenco Sport · Jernet 7 · DK-Kolding · Tel. 7550 6011 · post@presencosport.dk · www.presencosport.dk

Opdater dine informationer - Frameld dig dette nyhedsbrev