presencosport.dk  |  post@presencosport.dk  |  7550 6011

Gi´ os et "like" og vind et bordtennisbord!

Det er jo ikke kun i vores nyhedsbrev vi sender spændende nyheder ud. Vi vil også rigtig gerne, at du følger os på Facebook. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du vinde et flot bordtennisbord fra JOOLA World Cup til en værdi af 5743,75 kr.
 
Klik blot på facebook logoet til højre og "Synes godt om" og du er med i lodtrækningen, som finder sted d. 16. december 2017.
 
Lodtrækningen gælder kun nye "likes" i perioden 30/11 til 16/12.

Vi har flere julegaveideer til dig!

 
På vores hjemmeside har vi samlet en række spændende produkter i en særlig katagori til dig, der hedder "JULEGAVE IDEER". Her har vi fundet nogle sjove og lidt anderledes julegaver især til børn. Ideerne må selvfølgelig også gerne bruges af foreninger og alle vores kunder, som giver spilkonsollen sparket et par gange om uge ;-)
 
Besøg vores webshop og se vores store udvalg og spændende julegave ideer. Og husk at bestille i god tid, så varen også når at komme hjem til Jul. 
Presenco Sport    Jernet 7, 6000 Kolding    CVR-nr.: 34 69 85 62    Telefon: +45 7550 6011    E-mail: post@presencosport.dk
        
© PRESENCOSPORT.DK
DER TAGES FORBEHOLD FOR PRISFEJL, OG UDSOLGTE VARER | KLIK HER FOR AT AFMELDE NYHEDSBREVET | KLIK HER FOR AT ÆNDRE INTERESSER